Sormiskeittaaminen?!? Mitä se on?

Sormiskeittaaminen on rullalautailun kasvava alalaji, jossa temput tehdään jalkojen sijasta sormilla eli etusormi on takajalka ja keskisormi on etujalka. Sormiskeittaamista tapahtuu mielestäni ainakin kolmella eri tasolla, joista yksi on satunnainen leikkiminen muovisilla Tech Deck sormiskeittileluilla. Toinen on lähinnä varusteurheilua, eli kehuskellaan uusilla rampeilla, laudoilla sun muilla ja kolmas on näiden kaikkien "yhdistelmä", jossa kehuskelemisen sijaan käytetään ramppeja hyväksi, sillä niihin menee aika paljon rahaa.

Suomessa Tech Deck -leluskeittejä saa Marketeista, mutta esim. Berlinwoodin ammattimaisesti tehdyt hyvät ja laadukkaat laudat saat tällä hetkellä vain kahdesta kaupasta ja ne ovat DOH FB SHOP ja Ponkes Web Shop. DOH on erikoistuneempi ja asiantuntevampi pieni yritys kun taas Ponkesista saa isompia ramppeja sun muita.

Tässä Wikipedian tarjonta aiheesta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fingerboard_%28skateboard%29

tiistai 8. helmikuuta 2011

Erilaisia Tekniikoita osa 2

Moro. Kirjoitin joskus kauan sitten artikkelin nimeltä "Erilaisia Harjoitustekniikoita ja Tapoja Tehdä Temppu", mistä minulle tuli mieleen havainnollistaa hieman sitä mitä siinä artikkelissa kirjoitin.

Eli tempun voi tehdä joko vasemmalta oikealle, oikealta vasemmalle, alhaalta ylöspäin ja ylhäältä alaspäin. Ja kun teet aste-temppuja esim. frontside kickflipin niin voit vetää sen osaksi reverttinä jos se jää vajaaksi niinkuin itse teen tuossa videossa. Linkki vanhaan artikkeliini, jos teitä kiinnostaa kuulla tästä enemmän.
http://fb4fun.blogspot.com/2010/10/erilaisia-harjoitustekniikoita-ja.htm

Video jonka kuvasin varta vasten tätä artikkelia varten http://www.youtube.com/watch?v=XsIcrtMMbLE
Monet temput joissa käännytään asteita tehdään revertin avulla eli vetää yli 90 astetta ja vetää reverttinä loput on yksi tapa tehdä fs ja bs temppuja, jos niitä ei pääse koko 180 astetta kääntymään tai jos haluaa tehdä sen revertin kautta mikä on välillä siistempi tapa tehdä kyseinen temppu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DOH FB SHOP

DOH FB SHOP
Sormiskeitti Nettikauppa