Sormiskeittaaminen?!? Mitä se on?

Sormiskeittaaminen on rullalautailun kasvava alalaji, jossa temput tehdään jalkojen sijasta sormilla eli etusormi on takajalka ja keskisormi on etujalka. Sormiskeittaamista tapahtuu mielestäni ainakin kolmella eri tasolla, joista yksi on satunnainen leikkiminen muovisilla Tech Deck sormiskeittileluilla. Toinen on lähinnä varusteurheilua, eli kehuskellaan uusilla rampeilla, laudoilla sun muilla ja kolmas on näiden kaikkien "yhdistelmä", jossa kehuskelemisen sijaan käytetään ramppeja hyväksi, sillä niihin menee aika paljon rahaa.

Suomessa Tech Deck -leluskeittejä saa Marketeista, mutta esim. Berlinwoodin ammattimaisesti tehdyt hyvät ja laadukkaat laudat saat tällä hetkellä vain kahdesta kaupasta ja ne ovat DOH FB SHOP ja Ponkes Web Shop. DOH on erikoistuneempi ja asiantuntevampi pieni yritys kun taas Ponkesista saa isompia ramppeja sun muita.

Tässä Wikipedian tarjonta aiheesta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fingerboard_%28skateboard%29

DOH FB Team Members / Jäsenet

DOH Fingerboarding Team / DOH FB Team jäsenet:Jussi "Naakka" Naukkarinen & Eetu "Edu" Träff (http://www.youtube.com/user/naakkamcnuget)DOH Official YouTube Channel

Joonas Heino's welcome to the team video with Tomi and Jeremy: 

Pauli Laakso's welcome to the team video with Tomi:

Naakka & Edu's promotional video of Mitt Fingerboards and Bollie wheels and trucks

DOH FB SHOP

DOH FB SHOP
Sormiskeitti Nettikauppa