Sormiskeittaaminen?!? Mitä se on?

Sormiskeittaaminen on rullalautailun kasvava alalaji, jossa temput tehdään jalkojen sijasta sormilla eli etusormi on takajalka ja keskisormi on etujalka. Sormiskeittaamista tapahtuu mielestäni ainakin kolmella eri tasolla, joista yksi on satunnainen leikkiminen muovisilla Tech Deck sormiskeittileluilla. Toinen on lähinnä varusteurheilua, eli kehuskellaan uusilla rampeilla, laudoilla sun muilla ja kolmas on näiden kaikkien "yhdistelmä", jossa kehuskelemisen sijaan käytetään ramppeja hyväksi, sillä niihin menee aika paljon rahaa.

Suomessa Tech Deck -leluskeittejä saa Marketeista, mutta esim. Berlinwoodin ammattimaisesti tehdyt hyvät ja laadukkaat laudat saat tällä hetkellä vain kahdesta kaupasta ja ne ovat DOH FB SHOP ja Ponkes Web Shop. DOH on erikoistuneempi ja asiantuntevampi pieni yritys kun taas Ponkesista saa isompia ramppeja sun muita.

Tässä Wikipedian tarjonta aiheesta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fingerboard_%28skateboard%29

torstai 24. helmikuuta 2011

Fingerboarding For Fun Now In BRR Webshop

DOH presents Fingerboarding For Fun is now available at Blackriver's webshop: https://www.blackriver-shop.com/accessories/media/fingerboarding-for-fun-dvd.htmlThere is a limited supply of the movie so act quick if you want one! I sell though them in Scandinavia for 10 euros per movie plus shipping fees. They're also available from Coyote Grind Lounge and soon from various fingerboard shops and at some point from Flatface too, but it may take a while. Contact me at tmoe_psp@hotmail.com

DOH FB SHOP

DOH FB SHOP
Sormiskeitti Nettikauppa