Sormiskeittaaminen?!? Mitä se on?

Sormiskeittaaminen on rullalautailun kasvava alalaji, jossa temput tehdään jalkojen sijasta sormilla eli etusormi on takajalka ja keskisormi on etujalka. Sormiskeittaamista tapahtuu mielestäni ainakin kolmella eri tasolla, joista yksi on satunnainen leikkiminen muovisilla Tech Deck sormiskeittileluilla. Toinen on lähinnä varusteurheilua, eli kehuskellaan uusilla rampeilla, laudoilla sun muilla ja kolmas on näiden kaikkien "yhdistelmä", jossa kehuskelemisen sijaan käytetään ramppeja hyväksi, sillä niihin menee aika paljon rahaa.

Suomessa Tech Deck -leluskeittejä saa Marketeista, mutta esim. Berlinwoodin ammattimaisesti tehdyt hyvät ja laadukkaat laudat saat tällä hetkellä vain kahdesta kaupasta ja ne ovat DOH FB SHOP ja Ponkes Web Shop. DOH on erikoistuneempi ja asiantuntevampi pieni yritys kun taas Ponkesista saa isompia ramppeja sun muita.

Tässä Wikipedian tarjonta aiheesta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fingerboard_%28skateboard%29

DOH FB SHOP

DOH Fingerboard SHOP
 
DOH FB SHOP has been open for Finnish customers for about half a year now and things are looking quite good. We will open our business to a wider public in the year 2012 when we get our websites / softwarez up and running. We are distributor of Harrier Ramps so contact us if you are interested in selling them in your shop. We are also Blackriver-Ramps's sales agent here in Finland so you will need to contact us if you plan to sell their family products in your shop in Finland. We're also Mitt Skateboards's distributor! We are proud to be in close and direct contact with all of our business associates / friends and we guarantee the quality of the products being sold in DOH FB SHOP.

Jos olet kiinnostunut Blackriverin (Berlinwood, Winkler Wheels, Bollie) tuotteista myyntitarkoituksessa niin ota meihin yhteyttä! Blackriver-Ramps on sormiskeittauksen ykkönen!

Jos olet kiinnostunut Mitt Skateboardsin  tuotteista niin ota meihin yhteyttä!

Hiljaa hyvä tulee... DOH FB ELEMENTS tekee omaperäisiä sormiskeitti elementtejä, joita ensiksi annetaan DOH FB Teamin jäsenille lahjoiksi, sponssikamoiksi tai testattavaksi. Innovatiivista ja omaa meininkiä eikä mitään replikointia tai muuta "plagiointia" eli ennestään olemassa olevien tavaroiden kopioimista.

Haluaisitko kauppaasi Berlinwoodin dekkejä myyntiin? Ota Tomi Lempiseen yhteyttä!

Haluaisitko kauppaasi Winkler Wheelsin renkaita myyntiin? Ota Tomi Lempiseen yhteyttä!
Haluaisitko kauppaasi Harrierin elementtejä myyntiin? Ota Tomi Lempiseen yhteyttä!

DOH FB SHOP on nyt auki ja on ollut noin puoli vuotta pystyssä ja vakioasiakkaat ovat löytäneet paikkansa. Pieniä takapakkeja on ollut matkan varrella, mutta vihdoin olemme saamassa asioita siihen kuntoon, että todellakin voidaan ylpeästi sanoa itseämme Suomen parhaimmaksi sormiskeitti-kaupaksi.

Olemme olleet yhteistyössä Blackriverin (+BRR+), Flatfacen, Harrierin ja Mitt Skateboardsin kanssa. Jokaiselta tilaamamme tuotteet ovat menneet kaupaksi eikä yhtäkään valituksen sanaa ole kuulunut meidän myymistä tuotteista. Mitä nyt jossain on ollut yksi mutteri viallinen, jolloin olemme lähettäneet kokonaisen paketin siitä hyvitykseksi. Olemme juuri tilanneet Blackriveriltä jouluksi kunnolla tuotteita, Flatfacelta aikamoinen setti kaikennäköistä kivaa ja Harriereita ja Mitt Skateboardsin dekkejä on tulossa kyllä jossain vaiheessa lisää.

Olemme Blackriver-Ramps yhtymän myyntiedustaja täällä Suomessa, joten jos haluaa niitä täällä Suomessa myydä niin pitää ottaa yhteyttä Tomi Lempiseen. Olemme myös Harrierin ja Mitt Skateboardsin jälleenmyyjä, joten niiden tilaaminen meidän kautta onnistuu kyllä myös. Sormiskeittaus on koko ajan kasvussa ja harrastajia ja yrityksiä tulee koko ajan lisää, joten kannattaa olla ajan hermoilla ja panostaa siihen nyt kun on juuri oikea hetki. Vuosi 2012 tulee olemaan sormiskeittauksen osalta erittäin tärkeä vuosi. Syitä en viitsi paljastaa, mutta paljon on kehitteillä ja käynnissä meillä ja maailmalla. Jos sinulla on aiheista mitään kysyttävää niin ota yhteyttä Tomi Lempiseen niin saat varmasti asianmukaisen vastauksen. Kiitos!
tmoe_psp@hotmail.com

DOH FB SHOP

DOH FB SHOP
Sormiskeitti Nettikauppa