Sormiskeittaaminen?!? Mitä se on?

Sormiskeittaaminen on rullalautailun kasvava alalaji, jossa temput tehdään jalkojen sijasta sormilla eli etusormi on takajalka ja keskisormi on etujalka. Sormiskeittaamista tapahtuu mielestäni ainakin kolmella eri tasolla, joista yksi on satunnainen leikkiminen muovisilla Tech Deck sormiskeittileluilla. Toinen on lähinnä varusteurheilua, eli kehuskellaan uusilla rampeilla, laudoilla sun muilla ja kolmas on näiden kaikkien "yhdistelmä", jossa kehuskelemisen sijaan käytetään ramppeja hyväksi, sillä niihin menee aika paljon rahaa.

Suomessa Tech Deck -leluskeittejä saa Marketeista, mutta esim. Berlinwoodin ammattimaisesti tehdyt hyvät ja laadukkaat laudat saat tällä hetkellä vain kahdesta kaupasta ja ne ovat DOH FB SHOP ja Ponkes Web Shop. DOH on erikoistuneempi ja asiantuntevampi pieni yritys kun taas Ponkesista saa isompia ramppeja sun muita.

Tässä Wikipedian tarjonta aiheesta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fingerboard_%28skateboard%29

Contacts / Kontaktittmoe_psp@hotmail.com
Jos on jotain kysyttävää melkein mistä vain (kunhan käyttää järkeä) niin kirjoita Tomi Lempiselle postia!


http://www.youtube.com/user/to3mo3
Tomi Lempisen YouTube kanava - Sormiskeittausta, haastatteluja ja opetusvideoita. Yksi Suomen suosituimmista fb-kanavista!

http://dohfbshop.com 
DOH FB SHOP - Verkkokauppa / Yritys, jossa Tomi Lempinen on toinen veljeksistä jotka omistavat ja hoitavat sitä. Sormiskeittauksen ykkönen Suomessa niin tietotaidon kuin valikoimansakin perusteella. Suorassa yhteistyössä Blackriverin, Berlinwoodin, Winkler Wheelsin, Flatfacen, Harrierin ja Mitt Skateboardsin kanssa. Olemme myös Harrierin jälleenmyyjä ja Blackriverin myyntiedustaja, joten jos haluat myydä BRR Familyn tuotteita niin ota meihin suoraan yhteyttä.

http://www.youtube.com/dohfingerboardshop  
DOH FB SHOP:n YouTube Kanava - Muun muassa tiimilautailijoiden esittelyvideoita, yhteisvideoita ja loppuvuodeksi on tulossa Suomi-montage, jossa on monta erittäin taidokasta vetäjää mukana. FB 4 FUN -elokuvasta tulossa klippejä jossain vaiheessa ja jossain vaiheessa pistän koko elokuvan näkyville!

DOH FB SHOP

DOH FB SHOP
Sormiskeitti Nettikauppa