Sormiskeittaaminen?!? Mitä se on?

Sormiskeittaaminen on rullalautailun kasvava alalaji, jossa temput tehdään jalkojen sijasta sormilla eli etusormi on takajalka ja keskisormi on etujalka. Sormiskeittaamista tapahtuu mielestäni ainakin kolmella eri tasolla, joista yksi on satunnainen leikkiminen muovisilla Tech Deck sormiskeittileluilla. Toinen on lähinnä varusteurheilua, eli kehuskellaan uusilla rampeilla, laudoilla sun muilla ja kolmas on näiden kaikkien "yhdistelmä", jossa kehuskelemisen sijaan käytetään ramppeja hyväksi, sillä niihin menee aika paljon rahaa.

Suomessa Tech Deck -leluskeittejä saa Marketeista, mutta esim. Berlinwoodin ammattimaisesti tehdyt hyvät ja laadukkaat laudat saat tällä hetkellä vain kahdesta kaupasta ja ne ovat DOH FB SHOP ja Ponkes Web Shop. DOH on erikoistuneempi ja asiantuntevampi pieni yritys kun taas Ponkesista saa isompia ramppeja sun muita.

Tässä Wikipedian tarjonta aiheesta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fingerboard_%28skateboard%29

perjantai 11. helmikuuta 2011

DOH FB Elements nyt myös Facebookissa

Perustin Facebookkiin sellaisen ryhmän kuin DFE (DOH FB Elements), jossa voi jakaa keskenään tietoja ja olla ryhmä-chätissä. Se on tuollainen väliaikainen interaktiivinen sormiskeitti-keskittymä, missä pystyy vaikuttamaan DOH:n tekemisiin ja sitä kautta saa tietää asioista hyvissä ajoin, siis ainakin niissä asioissa mitkä liittyvät DOH:n tekemisiin. 
http://www.facebook.com/home.php#!/home.php?sk=group_194097600616545&ap=1 Tuosta linkistä pääset DFE:n sivulle ja voit pyytää että hyväksyn sinut jäseneksi. Muutkin jäsenet voivat hyväksyä ja kutsua sinne porukkaa, minkä takia nyt parissa päivässä sinne on tullut jo 24 jäsentä. Ryhmä on tarkoitettu vain suomalaisille sormiskeittaajille, joten älä kutsu sinne ketään ketä ei osaa puhua suomea. 


Sinne voi ladata videoita, kuvia ja kirjoittaa asiakirjoja kuten esittelyjä itsestään ja muita oleellisia juttuja. Muistakaa että siellä ei suvaita minkäänlaista henkistä väkivaltaa tai syrjimistä, tai riitelyä ylipäänsä. Vielä en ole joutunut ketään erottamaan ja toivottavasti en joudu niin myöskään tekemään tulevaisuudessa, joten muistakaa olla asiallisia ja jättäkää pelleilyt pois tuolta sivulta niin hyvä tulee. Voit vaikuttaa sitä kautta moneen asiaan ja tutustua muihin suomalaisiin sormiskeittaajiin. Kiitokset Babe2388 eli Paulille, koska hän on sinne kutsunut aika paljon porukkaa ja teki myös mainosvideon sille sivulle, joten iso kiitos siitä. Tuo on kuitenkin väliaikainen ratkaisu, sillä sitten kun saamme DFE:n nettisivut pystyyn niin siellä tulee olemaan foorumi, jossa voi jakaa kuvia ja muita huomattavasti paremmin kuin Facebookissa, sillä se on kuitenkin aika rupunen sivusto eikä toimi kunnolla, mutta tuskin sitä sieltä tulen pois ottamaan. Käykäähän tutustumassa! -Tomppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DOH FB SHOP

DOH FB SHOP
Sormiskeitti Nettikauppa