Sormiskeittaaminen?!? Mitä se on?

Sormiskeittaaminen on rullalautailun kasvava alalaji, jossa temput tehdään jalkojen sijasta sormilla eli etusormi on takajalka ja keskisormi on etujalka. Sormiskeittaamista tapahtuu mielestäni ainakin kolmella eri tasolla, joista yksi on satunnainen leikkiminen muovisilla Tech Deck sormiskeittileluilla. Toinen on lähinnä varusteurheilua, eli kehuskellaan uusilla rampeilla, laudoilla sun muilla ja kolmas on näiden kaikkien "yhdistelmä", jossa kehuskelemisen sijaan käytetään ramppeja hyväksi, sillä niihin menee aika paljon rahaa.

Suomessa Tech Deck -leluskeittejä saa Marketeista, mutta esim. Berlinwoodin ammattimaisesti tehdyt hyvät ja laadukkaat laudat saat tällä hetkellä vain kahdesta kaupasta ja ne ovat DOH FB SHOP ja Ponkes Web Shop. DOH on erikoistuneempi ja asiantuntevampi pieni yritys kun taas Ponkesista saa isompia ramppeja sun muita.

Tässä Wikipedian tarjonta aiheesta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fingerboard_%28skateboard%29

lauantai 7. toukokuuta 2011

DOH FB SHOP - Tietoa toimitustavoista ja maksutavoista


DOH FB SHOP on juuri avaamassa bittiovensa, joten tässä tulee hieman oleellista tietoa yrityksen toimintatavoista ja muusta käytännön asioista. 

MAKSAMINEN DOH FB SHOPISSA

Meillä on tällä hetkellä käytössä maksuvaihtoehtoina tilisiirto eli checkout ja tilaus postiennakkolla (eli tuote toimitetaan lähimpään postiisi, josta haet ja jonne maksat tilauksesi) ja myös osamaksu ja jotkut luottokortit käyvät myös kauppaamme. PayPal maksutavan kanssa on tällä hetkellä jotain ongelmia, joten suosittelemme että pidät sitä viimeisempänä vaihtoehtona. DOH FB SHOP:ssa on käytössä kiinteä 7 euron postimaksu. Mutta jos tilaatte jotain niin pientä mikä menee kirjeeseen eikä paina paljoa esim. trukkikumit, ruuvit, mutterit, renkaat yms. niin kannattaa joko ottaa yhteyttä osoitteeseen dohfbshop@rocketmail.com tai pistämällä tilaukseen kommentteihin viestin niin pistämme ne mahdollisimman pienillä postikuluilla. Postiennakolla tilatessa  tulee aina 3,80€ lisää hintaa tilauksen postittamiseen. 


Tämä artikkeli on päivitetty 15.11.2011 eli aiemmin tässä artikkelissa olleet hintaesimerkit eivät enää pidä paikkaansa, koska olemme tehneet Postin / Itellan kanssa sopimuksen lähetyksistä.  


Toimittaminen

DOH FB SHOP postittaa tuotteitaan kerran viikossa, mutta riippuen tietenkin tilausten määrästä voimme niitä postittaa useamminkin. Paketin lähettäminen kestää vähintään 2 arkipäivää sen lähettämisestä. Eli tilauksesi pitäisi olla noin viikon sisällä  perillä tilauksen teosta, mutta pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja viivästyksiin. Paketit pakkaamme huolellisesti, joten tuotteesi tulevat perille yhtenä kappaleena niinkuin pitääkin. Käytämme kierrätystä postittamisessa eli käytämme hyväksi useiden paikkojen ylimääräisiä / tarpeetttomia pahvilaatikkoja, jotta säästämme luontoa ja turhaa rahan käyttöä.

 Laitamme mukaan asianmukaisesti aina myös tarroja ja mahd. muuta ylimääräistä osoittaaksemme kiitollisuutemme liikkeemme tukemisesta. Tarrojen yms. määrä riippuu tietenkin tilaushistoriasta, tilauksen suuruudesta ja siitä mitä tilaa. Alussa tarroja laitoimme aika reilusti kaupan avauksen kunniaksi mukaan, mutta tässä vaiheessa emme voi kaikille pistää kuitenkaan paljon niitä tarroja, koska meillä on niitä rajoitetusti ja osa niistä myös maksaa meille. Mutta joka tapauksessa muistamme kuitenkin ne jotka ovat liikettämme tukeneet!

HUOM! Postiennakkotilaukset, jotka jätetään noutamatta tarkoittaa sitä että kyseinen henkilö ei pysty enää tilaamaan meiltä postiennakolla, koska siitä aiheutuu meille vaivaa ja kuluja!


PALAUTUKSET JA TYYTYMÄTTÖMYYS

Näitä ei pitäisi paljon sattua, koska sivuillamme on tosi selvää, että mitä olet tilaamassa ja mahdolliset palautukset pitävät olla siinä kunnossa kun ne on lähetetty eli tuotetta ei ole saanut avata tai käyttää. Jos kuitenkin vahingossa tilaat, jotain mitä ei pitänyt niin otamme palautuksen vastaan, mutta siinä tapauksessa asiakkaan pitää maksaa tuotteen takaisin postittaminen meille, jonka jälkeen paketin saapumisen jälkeen tarkastamme tuotteen kunnon ja tarkastustuloksen perusteella joko hyvitämme teille tuotteen hinnan tai emme.

 Pakkaamme tuotteemme niin, että ne eivät voi mennä rikki matkalla, joten sellaisiin palautuksiin / valituksiin varaudumme erittäin epäluuloisesti, jossa tuote on muka vioittunut matkalla. Ellei kyseessä ole tehdasvalmisteinen vika (minkä huomaa kyllä helposti) niin silloin se on toinen asia ja saat siitä asianmukaisen korvauksen, mutta niitäkään ei pitäisi kauhesti esiintyä, sillä tavarantoimittajamme toimittavat tuotteet hyvässä kunnossa niiden käytyä läpi huolellisen laatuvalvonnan / tarkkailun. Jos tilauksestasi puuttuu jokin / jotain tuotteita niin älä epäröi ottaa yhteyttä nettikaupan sivuilta löytyviin yhteystietoihin, koska muuten emme voi asiaa korjata. Tavoitteenamme on täydellinen asiakastyytyväisyys!


LAADUN TAKAUS

Me DOH FB SHOP:ssa (Tomi & Sami Lempinen) takaamme tuotteen olevan samassa kunnossa kuin olemme sen suoraan tuotteen valmistajalta saanut käsiimme. Toimimme ilman välikäsiä eli BRR (Blackriver-Ramps) tuotteet tulevat suoraan BRR:n tehtaalta Saksasta, Harrierit tulevat suoraan Berliinistä Harald Schöniltä (thedirtyharry YouTubessa) eli niiden valmistajalta / tuottajalta. Mitt Skateboardsin tuotteet tulevat myös suoraan Puolasta ja Flatfacen tuotteet tulevat suoraan Flatface Fingerboardsilta Massachusettsista, USA:sta.

Se että toimimme ilman välikäsiä takaavat paremman laadun, sillä niitä on käsitellyt vähemmän ihmisiä ja ne ovat tulleet suoraan määränpäähänsä eivätkä ole esimerkiksi olleet kasattuina missään kyseenalaisissa varastoissa matkan varrella, jolloin niihin pääsee tulemaan vahinkoja kosteudesta, lämmöstä ja ihmisten virheistä. DOH FB SHOP:sta ostamasi tuote on käyttämätön, parhaassa mahdollisessa kunnossa ja edullinen sillä myymäämme tuotetta et tule löytämään halvemmalla mistään Suomesta. Olemme suomen ensimmäinen asiantunteva sormiskeitti-kauppa, joka keskittyy enimmäkseen sormiskeittaukseen toisin kuin skeittikaupat, jotka keskittyvät suurimmaksi osin skeittaukseen.

VALIKOIMA JA YHTEISTYÖKUMPPANIT

Valikoimamme tulee kasvamaan sitä mukaa mitä enemmän meiltä ostetaan ja voit vaikuttaa tuleviin tuotteisiin kirjoittamalla meille mitä sinä haluaisit olevan saatavilla Suomesta liittyen sormiskeitti tuotteisiin.


Eli yhteistyökumppaneitamme tällä hetkellä ovat Blackriver-Ramps, Berlinwood, Winkler Wheels, Flatface, Harrier ja Mitt Skateboards.

DOH FB SHOP

DOH FB SHOP
Sormiskeitti Nettikauppa