Sormiskeittaaminen?!? Mitä se on?

Sormiskeittaaminen on rullalautailun kasvava alalaji, jossa temput tehdään jalkojen sijasta sormilla eli etusormi on takajalka ja keskisormi on etujalka. Sormiskeittaamista tapahtuu mielestäni ainakin kolmella eri tasolla, joista yksi on satunnainen leikkiminen muovisilla Tech Deck sormiskeittileluilla. Toinen on lähinnä varusteurheilua, eli kehuskellaan uusilla rampeilla, laudoilla sun muilla ja kolmas on näiden kaikkien "yhdistelmä", jossa kehuskelemisen sijaan käytetään ramppeja hyväksi, sillä niihin menee aika paljon rahaa.

Suomessa Tech Deck -leluskeittejä saa Marketeista, mutta esim. Berlinwoodin ammattimaisesti tehdyt hyvät ja laadukkaat laudat saat tällä hetkellä vain kahdesta kaupasta ja ne ovat DOH FB SHOP ja Ponkes Web Shop. DOH on erikoistuneempi ja asiantuntevampi pieni yritys kun taas Ponkesista saa isompia ramppeja sun muita.

Tässä Wikipedian tarjonta aiheesta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fingerboard_%28skateboard%29

torstai 15. syyskuuta 2011

DOH FB SHOP - Syksyn Uudet Sormiskeitti Tuotteet

DOH FB SHOP on laajentanut valikoimaansa niin sormiskeittien saralla kuin isoveljensä rullalautailunkin saralla. Meiltä on nyt saatavilla Blackriverin laadukkaita rullalautoja, Madrid Skateboardsin longboardeja ja erilaisia laatumerkkejä trukeista, renkaista ja laakereista.

Uudet / Tulevat Sormiskeitti Tuotteet:

Meille tuli jokusen aikaa sitten vihdoin ja viimein Mitt Skateboardsin G4 ja G5 mallin eri pohjakuvioilla ja eri leveyksillä varustettuja dekkejä, joten ei muuta kuin selailemaan kauppamme uusia tuotteita!

Meille tuli juuri varaston täydennystä Blackriver-Rampsilta eli Box 3 Reloaded (legendaarisen Box 3:n uusi versio), Polebank, Box 5, punaisia Bollien renkaita, uusia värejä Blackriver 2.0 trukkeihin ynnä muuta on löydettävissä kaupastamme.

Meille on tulossa Flatfacelta lähiaikoina lisää G13 wide premium ja tavallisia dekkejä, G12 dekkejä, Bike Rack:jä, Dump trukkeja ja erilaisia Flatface renkaita.

Luvassa on myös uusi blogi, joka koskee skeittausta ja longboardaamista, mutta ilmoitan siitä sitten tarkemmin, kun siellä on jotain luettavaa / sisältöä. 

Toivotamme hauskaa syksyä kaikille asiakkaillemme ja sormiskeittaajille ja skeittaajille!

Terv. Tomi Lempinen / DOH FB SHOP

10 kommenttia:

 1. Onko tieoa millon tulee Flatfacen Bike Rackejä?
  Entä lisää Rip-Tapea?

  VastaaPoista
 2. Ei ole tarkkaa tietoa antaa noista Bikerackeista sun muista FlatFace tuotteista, mutta tulossa on ennemmin tai myöhemmin. Riptapea koitamme saada mahdollisimman nopeasti lisää! Valitan etten pysty tarkempaa tietoa antamaan..

  VastaaPoista
 3. onko dohin kamaa tulossa

  VastaaPoista
 4. onko berlinwood wide malleja tulossa dohiin

  VastaaPoista
 5. Tehkääs jo uus artikkeli :D

  VastaaPoista
 6. onko noita kisoja suomessa??

  VastaaPoista
 7. DOH:lta tulee jossain vaiheessa joitakin omaperäisiä ja uusia elementtejä, mutta ajasta en osaa sanoa. Mitä tuohon artikkelien kirjoittamiseen tulee niin ei ole enää niin paljon aikaa kuin ennen koska pitää pitää firma pystyssä. Sen takia kaipaisin jonkun asiantuntevan sormiskeittaajan kirjoittamaan tai ainakin hahmottelemaan artikkelin jotenkin niin voisin sen sitten viimeistellä. Yksi ihminen ei pysty tekemään kaikkea. Nyt rupean tekemään Fast Fingers 14 artikkelia! =) FINGERBOARDING: En tiedä mitä kisoja tarkoitat, mutta Helsingin jokavuotisen Hook Upin yhteydessä järjestetään sormiskeitti-kilpailu. Ensi vuonna järjestämme DOH tiimin kanssa tapahtuman, jonne on mahd. tulossa joitakin siistejä tyyppejä tuolta rajojen toiselta puolelta ;-)

  VastaaPoista
 8. BERLINWOOD WIDE dekkejä on suunnitteilla jouluksi saada muutama kappale myyntiin.

  VastaaPoista
 9. onko berlinwoodin comletei tuloss dohii

  VastaaPoista
 10. paina tuota facebook-nappulaa niin näet mitkä tuotteet ovat DOH FB SHOP:ssa tarjouksessa ja mitä sinne on jouluksi tulossa. ei tule varsinaisia kompleteja, mutta voi valita osat mitkä ostaa ja Tomi L kokoaa sen dekin jos niin haluaa ilman lisämaksua.

  VastaaPoista

DOH FB SHOP

DOH FB SHOP
Sormiskeitti Nettikauppa