Sormiskeittaaminen?!? Mitä se on?

Sormiskeittaaminen on rullalautailun kasvava alalaji, jossa temput tehdään jalkojen sijasta sormilla eli etusormi on takajalka ja keskisormi on etujalka. Sormiskeittaamista tapahtuu mielestäni ainakin kolmella eri tasolla, joista yksi on satunnainen leikkiminen muovisilla Tech Deck sormiskeittileluilla. Toinen on lähinnä varusteurheilua, eli kehuskellaan uusilla rampeilla, laudoilla sun muilla ja kolmas on näiden kaikkien "yhdistelmä", jossa kehuskelemisen sijaan käytetään ramppeja hyväksi, sillä niihin menee aika paljon rahaa.

Suomessa Tech Deck -leluskeittejä saa Marketeista, mutta esim. Berlinwoodin ammattimaisesti tehdyt hyvät ja laadukkaat laudat saat tällä hetkellä vain kahdesta kaupasta ja ne ovat DOH FB SHOP ja Ponkes Web Shop. DOH on erikoistuneempi ja asiantuntevampi pieni yritys kun taas Ponkesista saa isompia ramppeja sun muita.

Tässä Wikipedian tarjonta aiheesta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fingerboard_%28skateboard%29

perjantai 20. toukokuuta 2011

Ponkes Spotti Skaba Sponsored by DOH FB SHOP - Sormiskeitti videokilpailun voittajat ja palkintojen saajat

DOH Fingerboarding SHOP - Sormiskeitti tavaraa edullisesti suomesta
DOH FB SHOPin ja Ponkesin sponssaama Spotti Skaba on nyt sitten lopullisesti päättynyt ja pisteet on annettu kaikille osallistumisvideoille ja nyt esittelen teille voittajat ja linkit heidän videoonsa. Muistakaa että tässä oli kyse spoteista eikä tempuista!

Tässä linkki kilpailun ohjeisiin / sääntöihin 

Yksi muutos noihin arvostelukriteereihin tuli eli yleisöäänestys ei vaikuttanutkaan 25 prosenttia, koska tuli vain noin 10 ääntä joten päätimme yhdessä Sammyn kanssa, että siinä ei ole mitään järkeä koska suurin osa olisi saanut 0 pistettä siitä. Joten mun arvostelu spoteista vaikutti 1/3, mun arvostelu spottien editoinnista 1/3 ja Sammyn arvostelu spoteista 1/3. Myöskin monista videoista puuttuivat hidastukset, mutta koska ei ollut kyse temppukisasta niin sekään ei vaikuttanut arvosteluun, mutta nämä voittajavideot oli editoitu aivan oikein paitsi että Jarkko ei ollut kaikkia temppuja hidastanut, mutta sillä ei ole niin väliä koska video on sen takia parempi ja kaikista tempuista saa selvää ihan normalistikin. Mutta nyt asiaan eli kilpailun voittajiin.


Kilpailun voitti ylivoimaisesti Jarkko, jonka tyhjistä Smart-askeista kyhätyt spotit olivat juuri sitä mitä hain tällä kilpailulla. Jokainen spotti oli erilainen eli ei ollut samaa elementtiä kahdessa spotissa ja spotit olivat erittäin taidokkaasti rakennettu ja näyttivät erittäin hienoilta DIY elementeiltä. Spottien toimivuus tuli hyvin todistettua erilaisilla tempuilla ja spotit olivat monipuolisia. Video oli hyvin editoitu ja kuvattu. Musiikki oli hauska. Kaiken kaikkiaan aivan mahtava video! Ja vielä täytyy nostaa hattua siitä että Jarkko veti Tech Deckillä ja hyvin vetikin! Katso voittajavideo tästä linkistä: http://www.youtube.com/watch?v=p396Gv5EPk8

Toiseksi tuli Saku Saarimaa. Ensimmäinen spotti oli aivan mahtava niinkuin myös betoniporsas. Toisessakin videossa oli betoniporsas mutta Saku esitteli sen spotin käyttömahdollisuudet paljon paremmin. Videossa oli aika paljon turhaa matkaamista missä lie, mutta Sakun onneksi ne eivät vaikuta mitenkään arvosteluihin, koska kuvaus & editointi arvosteltiin vain spottien yhteydessä. Myös se taideteos oli aika siisti spotti! Niinkuin monella muullakin niin video lässähti loppua kohden, mutta videon alku pelasti tämän videon. Vielä kerran tarvii kehua sitä ensimmäistä spottia, se oli aivan mahtava!

Siinä oli kilpailun "varsinaiset" voittajat eli Jarkko saa 100 euron lahjakortin Ponkesin verkkokauppaan ja Saku saa 60 euron lahjakortin samaan paikkaan. Onneksi olkoon Jarkko ja Saku! Ottakaa minuun yhteyttä osoitteeseen tmoe_psp@hotmail.com niin saatte palkintonne!

Seuraavaksi esittelen DOH FB SHOPin palkitsemat videot. Eli yleisöäänestyksen voittajan ja "siistein spotti" palkinnon saajan.

Yleisöäänestyksen voitti Pauli Laakso, eli onnea hänelle! Hän saa palkinnoksi uniikin DOH FB SHOP t-paidan millaista ei ole muilla kun meillä ja Paulilla ja sellaista ei saa ostettua mistään. Katso Paulin video tästä linkistä:

Parhaasta spotista palkitaan Niko ja Anton! Heidän videossa ollut viimeinen spotti eli roskalavassa oleva joku ihme kylpyammeen palanen vai mikä ihme olikaan oli meidän molempien suosikkeja tässä kilpailussa! Tästä hyvästä heidät palkitaan Berlinwood dekillä, jonka grafiikka olkoon yllätys. Heitä on kaksi ja palkintoa yksi, mutta se on heidän asiansa että miten he sen jakavat / käyttävät. 

Puhuin että palkitsemme FB 4 FUN leffoilla videoita, mutta molempien videoiden tekijöillä on jo se elokuva, joten keksimme uudet palkinnot. Mielestämme kilpailussa oli hyvät palkinnot jaossa (yhteinen palkintojen arvo on 230 euroa) ja muutkin kuin pelkät voittajat saivat jotain mikä on mielestäni tärkeää kannustaa ihmisiä silloin kun siihen on aihetta. Onneksi olkoon kaikille voittajille / palkinnon saajille! Mielestäni jokainen ketä osallistui tähän kilpailuun on jo voittaja, koska kilpailu oli erittäin tiukka (paitsi Jarkon video sai aivan ylivoimaiset pisteet) ja tasainen. Joten jokainen voi olla tyytyväinen itseensä. Ja aina ulee olemaan seuraava minun järjestämä videokilpailu. Seuraava on todennäköisesti syksyllä tai ihan loppukesästä. Hyvä kilpailu, hyviä videoita ja hyvät palkinnot on mielestäni yhtä kuin success :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DOH FB SHOP

DOH FB SHOP
Sormiskeitti Nettikauppa