Sormiskeittaaminen?!? Mitä se on?

Sormiskeittaaminen on rullalautailun kasvava alalaji, jossa temput tehdään jalkojen sijasta sormilla eli etusormi on takajalka ja keskisormi on etujalka. Sormiskeittaamista tapahtuu mielestäni ainakin kolmella eri tasolla, joista yksi on satunnainen leikkiminen muovisilla Tech Deck sormiskeittileluilla. Toinen on lähinnä varusteurheilua, eli kehuskellaan uusilla rampeilla, laudoilla sun muilla ja kolmas on näiden kaikkien "yhdistelmä", jossa kehuskelemisen sijaan käytetään ramppeja hyväksi, sillä niihin menee aika paljon rahaa.

Suomessa Tech Deck -leluskeittejä saa Marketeista, mutta esim. Berlinwoodin ammattimaisesti tehdyt hyvät ja laadukkaat laudat saat tällä hetkellä vain kahdesta kaupasta ja ne ovat DOH FB SHOP ja Ponkes Web Shop. DOH on erikoistuneempi ja asiantuntevampi pieni yritys kun taas Ponkesista saa isompia ramppeja sun muita.

Tässä Wikipedian tarjonta aiheesta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fingerboard_%28skateboard%29

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Flashback To Fast Fingers 14


Tervehdys sormiskeittaajat!
Ajattelin jakaa teidän kanssa tällaisen unohtuneen / kadonneen systeemin eli Fast Fingers 14 matkalta ottamani kuvat, jotka sain tuossa vähän aikaa sitten takaisin. Oli tosi siisti tunnelma kun pistin muistikortin koneseen ja näin  reilu viisi kuukautta sitten ottamani valokuvat ja videot. 


Muistelen edelleenkin aikaa Am Steigissa lämmöllä enkä malttaisi odottaa että pääsisin Saksanmaalle takaisin, mutta neljän kuukauden päästä on matka Berliiniin Battle At The Harrics 3 -tapahtumaan, koska satuin saamaan onnekkaasti yhden niistä 64:stä kutsusta  osallistumaan kyseiseen tapahtumaan. 


Ei ole sanoja millä kuvailla sitä tunnetta kun sain sen salaperäisen sähköpostin Timo Kranzilta. Koitan tietenkin parhaani mukaan, mutta hauskaa sinne mennään pitämään eikä kilpailemaa. Samalla on hyvä hoitaa myös DOH FB SHOP:n asioita kuten uusien kontaktien luomista. Mutta takaisin FF14 tapahtumaan, jossa sain haastatella muun muassa Dimitriä, Eliasta ja Andreasta. Kyseiset haastattelut löydätte kanavaltani http://www.youtube.com/to3mo3  ja Mike Schneiderin tekemä video myös matkasta missä suurimmaksi osin nukun, heh. http://www.youtube.com/watch?v=WnM93opt0Ho&feature=channel_video_title


...tai sitten YouTuben haussa käyttämällä "in the view" with elias assmuth -hakusanoja. En pahoittele englantiani tai tilanteissa sattuneita kömmähdyksiä, koska halusin pitää ne haastattelut mahdollisimman aitoina, rentoina ja realistisina. Kaikkea ei pidä ottaa niin vakavasti..

Ensimmäinen paikka jonne Blackriver Cityssä päätysin Thomaksen, Ollin ja Amerikan poikien kanssa!
(Tosin skeittiparkki ei ollut vielä näin värikäs sinä päivänä)

Thomas Hansen työpöydällään  pari päivää ennen itse tapahtumaa ja voitte uskoa että hommaa kyllä riitti.!
Mike Schneider oli erittäin rento ja maanläheinen persoona, johon oli tpsi mukava tutustua...

Am Steigissa pienet sessiot Thomaksen kanssa. Valitettavasti en muista kyseisen tempun nimeä, mutta se on 5 kuukauden jälkeen aika ymmärrettävää. Lisään tähän artikkeliin myöhemmin myös videokuvaa Thomas Hansenin ovelista temppuvalinnoista. THANK YOU THOMAS FOR EVERYTHING! YOU MADE ME FEEL AT HOME AND SO DID YOUR ROOMMATES ;-)
RAUM DER ZEIT !!!Tähän päättyy valitettavasti tämän kertainen artikkeli, koska ei ole aikaa eikä kuviakaan tullut kovinkaan paljon, sillä kamera hävisi ennen FF14 tapahtumaa. Tulen kyllä tavalla tai toisella päivittämään tätä artikkelia vielä lisää joten kannattaa olla "kuulolla" jos tämän tyylinen asia kiinnostaa! Terv. Tomppa / DOH 

2 kommenttia:

  1. berlinwoodei lisää ja blackriverin silver trukkei dohiin ennen jouluu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mikäs vanhoissa on vikana? ja brt silvereitä löytyy molempia kokoja. tällä viikolla tulee myös flatfacen g12 dekkejä, dump trukkeja ja muuta kivaa jenkkilästä...

      Poista

DOH FB SHOP

DOH FB SHOP
Sormiskeitti Nettikauppa