Sormiskeittaaminen?!? Mitä se on?

Sormiskeittaaminen on rullalautailun kasvava alalaji, jossa temput tehdään jalkojen sijasta sormilla eli etusormi on takajalka ja keskisormi on etujalka. Sormiskeittaamista tapahtuu mielestäni ainakin kolmella eri tasolla, joista yksi on satunnainen leikkiminen muovisilla Tech Deck sormiskeittileluilla. Toinen on lähinnä varusteurheilua, eli kehuskellaan uusilla rampeilla, laudoilla sun muilla ja kolmas on näiden kaikkien "yhdistelmä", jossa kehuskelemisen sijaan käytetään ramppeja hyväksi, sillä niihin menee aika paljon rahaa.

Suomessa Tech Deck -leluskeittejä saa Marketeista, mutta esim. Berlinwoodin ammattimaisesti tehdyt hyvät ja laadukkaat laudat saat tällä hetkellä vain kahdesta kaupasta ja ne ovat DOH FB SHOP ja Ponkes Web Shop. DOH on erikoistuneempi ja asiantuntevampi pieni yritys kun taas Ponkesista saa isompia ramppeja sun muita.

Tässä Wikipedian tarjonta aiheesta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fingerboard_%28skateboard%29

perjantai 19. elokuuta 2011

DOH FB SHOP järjestää sormiskeitti videokilpailun


DOH FB SHOP - "Most Wanted" Sormiskeittivideo-kilpailu

19.08 - 20.09.2011

-        tee 30 – 60 sekuntia pitkä video sormiskeittaamisesta
-        laita kilpailuvideon nimeksi DOH – Most Wanted OMA NIMI
(Näin löydämme kaikki osallistumisvideot)
-        voittaja saa Mitt G4 Wide "Most Wanted" grafiikalla

Hyvät runsaat muodot, 28mm leveä ja hyvä poppi


-        laita DOH FB SHOP logo videon alkuun ja loppuun

Klikkaa tätä kuvaa hiirellä ja sen jälkeen klikkaa kuvaa oikealla painikkeella ja valitse "Tallenna kuva nimellä..."

-        videon kuvaukseen tulee laittaa ensimmäiseksi http://dohfbshop.com ja http://fb4fun.blogspot.com linkit ja mainitse kuvauksessa että kyseessä on video tähän kyseiseen kilpailuun
-        yritä pitää video mahdollisimman kiinnostavana, monipuolisena ja omaperäisenä
-        teen parhaista osallistumisvideoista sellaisen kokoelman ja pistän sen DOH:n youtube kanavalle kilpailun päätyttyä, jossa mainitaan jokaisen nimi / kanava

Pisteitä saa:

-        Tyylistä, omaperäisyydestä, realismista, kekseliäisyydestä, tavasta tehdä temppu, kuvakulmista, kuvauksesta, editoinnista, hidastuksista yms.

Tämä on ensimmäinen monista DOH:n omista kilpailuista ja aikaa tehdä videota on noin kuukauden verran. Voit itse päättää teetkö laineja tähän kilpailuun vai yksittäisiä temppuja, koska tuo aikaraja 30 – 60 sekuntia on ainoa rajoittava tekijä. Tuomaroinnista en vielä tiedä ihan tarkkaan, mutta luultavasti taas Sammy ja minä arvostellaan ne erikseen ja ehkä otamme jonkun yleisöäänestys-jutun mukaan. Voi olla että jaossa on jotain muutakin kuin tuo Mitt:n grafiikkalauta, mutta se riippuu siitä miten kilpailu etenee eli kuinka paljon tulee osallistumisia ja kuinka laadukkaita ne ovat… Eli kannattaa panostaa kunnolla ja tehdä kesän viimeinen kilpailuvideo oikein kunnolla. Ei muuta kuin miettimään spotteja, temppuja ja kuvausta. Sinulla on kuitenkin kuukausi aikaa tehdä sitä videotam joten kannattaa käyttää aika hyödyksi. Tasapuolisesti onnea kaikille osallistujille!

Terv. Tomi Lempinen / DOH FB SHOP

1 kommentti:

DOH FB SHOP

DOH FB SHOP
Sormiskeitti Nettikauppa