Sormiskeittaaminen?!? Mitä se on?

Sormiskeittaaminen on rullalautailun kasvava alalaji, jossa temput tehdään jalkojen sijasta sormilla eli etusormi on takajalka ja keskisormi on etujalka. Sormiskeittaamista tapahtuu mielestäni ainakin kolmella eri tasolla, joista yksi on satunnainen leikkiminen muovisilla Tech Deck sormiskeittileluilla. Toinen on lähinnä varusteurheilua, eli kehuskellaan uusilla rampeilla, laudoilla sun muilla ja kolmas on näiden kaikkien "yhdistelmä", jossa kehuskelemisen sijaan käytetään ramppeja hyväksi, sillä niihin menee aika paljon rahaa.

Suomessa Tech Deck -leluskeittejä saa Marketeista, mutta esim. Berlinwoodin ammattimaisesti tehdyt hyvät ja laadukkaat laudat saat tällä hetkellä vain kahdesta kaupasta ja ne ovat DOH FB SHOP ja Ponkes Web Shop. DOH on erikoistuneempi ja asiantuntevampi pieni yritys kun taas Ponkesista saa isompia ramppeja sun muita.

Tässä Wikipedian tarjonta aiheesta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fingerboard_%28skateboard%29

sunnuntai 21. elokuuta 2011

DOH FB SHOP - Syksyn tuotevalikoimasta esimakua

  DOH FB SHOP sai juuri tuotevalikoimiinsa Mitt Skateboardsin mahtavia G4 ja G5 sukupolven sormiskeitti lautoja. Hinnat ovat 12 - 15 € per lauta, joten ei kovin kalliita ole. Erittäin hyviä ja laadukkaita lautoja niille, jotka pitävät isoimmista muodoista ja / tai eivät halua sijoittaa sormiskeittaukseen niin paljon rahaa. Tässä video missä DOH Teamriderit Naakka & Edu testaavat tyytyväisinä Mitt:n dekkejä: http://www.youtube.com/watch?v=zt_NnMvoaIg&feature=channel_video_title
Mitt G5 Natural - 12€ DOH FB SHOP

Mitt G5 Wide Multi-Strip - 15€ DOH FB SHOP

G4 Wide Bianco

 
Mitt G5:n muodot, G4:ssa on loivemmat muodot

Kolme uutta Mitt grafiikkaa - Pidämme nämä palkintoina ja sponssi-kamoina


Flatface G12 Wide - 35€ DOH FB SHOP

 Flatface tuotteita on myös tulossa lisää kauppaamme. Valikoimissamme on jo tällä hetkellä Flatface G12 wide dekkejä (35€) ja G13 dekkejä on tulossa lisää. Kuin myös ainakin pari Bikerackkiä, Dump trukkeja ja muuta kivaa. Myös Flatface Blackriver Edtition renkaita löytyy kolmena eri värinä eli gold, tan ja turkoosi. Nekin ovat 35€ per setti DOH FB SHOPissa.

 
Flatface Blackriver Edition Wheels - Gold (35€ DOH FB SHOP)

Flatface Blackriver Edition Wheels - White Tan

Flatface Blackriver Edition Wheels - Turquoise
Tuotevalikoimiimme on myös pian tulossa Berlinwood - Low Shape ("Flatshape") mallista neljää eli kaikki tarjolla olevat grafiikat myyntiin. Myös noita pienempiä ramppeja / bokseja on tulossa lisää esim. Box 3:sta tehty uusi versio tulee myyntiin, koska se on yksi halutuimmista elementeistä ikinä. Mutta joka tapauksessa nyt syksyllä tulee olemaan paras tarjonta sormiskeittauksen saralla Suomessa kuin koskaan. Pidämme teidät asioiden tasalla. Kiitoksia!

Terv. Tomi Lempinen / DOH FB SHOP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DOH FB SHOP

DOH FB SHOP
Sormiskeitti Nettikauppa