Sormiskeittaaminen?!? Mitä se on?

Sormiskeittaaminen on rullalautailun kasvava alalaji, jossa temput tehdään jalkojen sijasta sormilla eli etusormi on takajalka ja keskisormi on etujalka. Sormiskeittaamista tapahtuu mielestäni ainakin kolmella eri tasolla, joista yksi on satunnainen leikkiminen muovisilla Tech Deck sormiskeittileluilla. Toinen on lähinnä varusteurheilua, eli kehuskellaan uusilla rampeilla, laudoilla sun muilla ja kolmas on näiden kaikkien "yhdistelmä", jossa kehuskelemisen sijaan käytetään ramppeja hyväksi, sillä niihin menee aika paljon rahaa.

Suomessa Tech Deck -leluskeittejä saa Marketeista, mutta esim. Berlinwoodin ammattimaisesti tehdyt hyvät ja laadukkaat laudat saat tällä hetkellä vain kahdesta kaupasta ja ne ovat DOH FB SHOP ja Ponkes Web Shop. DOH on erikoistuneempi ja asiantuntevampi pieni yritys kun taas Ponkesista saa isompia ramppeja sun muita.

Tässä Wikipedian tarjonta aiheesta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fingerboard_%28skateboard%29

tiistai 18. tammikuuta 2011

DOH FB Elements presemts Fingerboarding For Fun DVD

The movie has been sold out (200 copies) but I will make more copies from it. Meanwhile it can be purchased from Blackriver-Ramps and from the shops that BRR will distribute it to. I will let you know as soon as possible that where it can be bought from. Coyote Grind Lounge ordered few of them so you can check it out from there. The copies went quite fast and I have BRR to thank for that, it's such a legit company who does it no only for money but to give back to community and support different cultural aspects. T'm so grateful for all of their support and for believing in me and into my project.

Tahallaan epätarkka kuva etukannesta!

DOH Fingerboarding Elements

Thanks to BRR for all their help and support! Support Blackriver-Ramps!

DOH presents FB 4 FUN elokuva on loppuunmyyty (200 kappaletta mitä niitä tein) mutta aion tehdä niitä vielä 100 kappaletta lisää, koska kiinnostusta näyttää riittävän. Turkulaiset voivat käydä Laminasta katsomassa, koska jätin niitä sinne kuusi kappaletta myytäväksi. Blackriver-Rampsilta ja niiltä joille ne jälleenmyyvät niitä niin heiltä voit sellaisen ostaa. Ilmoitan heti kun saan tietää mitkä liikkeet sitä tulevat myymään. Myös Coyote Grind Loungeen myin niitä jokusen että sieltäkin niitä voi olla saatavilla. Mitt Skateboards tilasi minulta myös muutaman leffan, että sieltäkin sellaista voi kysyä. Ilmoittelen heti kunhan saan tehtyä niitä lisää. Olen erittäin kiitollinen Blackriver-Rampsille saamastani tuesta ja se on niin esimerkillinen firma kun vain voi olla. He eivät todellakaan tee tätä rahan takia vaan he antavat jotain myös takaisin yhteisölle ja tukevat kulttuurillista arvoa omaavia projekteja. DOH FB Elements tulee olemaan samantapainen firma, sillä olemme vanhoja punkrokkareita, joten emme ole tottuneet tekemään asioita rahan takia. Toivottavasti joku suomalainen yritys ottaisi niitä myyntiin, koska kyseessä on todellakin katsomisen arvoinen leffa. En ole saanut muuta kuin positiivista palautetta elokuvasta, joten uskon että toinen painos tulee myymään myös, mutta laitan niitä kuitenkin jonkun verran talteen odottamattomia tilanteita varten, joten niitä jää myytäväksi noin 80 kappaletta. Mutta ilmoitan sitten kun olen saanut niitä taas tehtyä lisää.
Terveisin Tomi L.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DOH FB SHOP

DOH FB SHOP
Sormiskeitti Nettikauppa