Sormiskeittaaminen?!? Mitä se on?

Sormiskeittaaminen on rullalautailun kasvava alalaji, jossa temput tehdään jalkojen sijasta sormilla eli etusormi on takajalka ja keskisormi on etujalka. Sormiskeittaamista tapahtuu mielestäni ainakin kolmella eri tasolla, joista yksi on satunnainen leikkiminen muovisilla Tech Deck sormiskeittileluilla. Toinen on lähinnä varusteurheilua, eli kehuskellaan uusilla rampeilla, laudoilla sun muilla ja kolmas on näiden kaikkien "yhdistelmä", jossa kehuskelemisen sijaan käytetään ramppeja hyväksi, sillä niihin menee aika paljon rahaa.

Suomessa Tech Deck -leluskeittejä saa Marketeista, mutta esim. Berlinwoodin ammattimaisesti tehdyt hyvät ja laadukkaat laudat saat tällä hetkellä vain kahdesta kaupasta ja ne ovat DOH FB SHOP ja Ponkes Web Shop. DOH on erikoistuneempi ja asiantuntevampi pieni yritys kun taas Ponkesista saa isompia ramppeja sun muita.

Tässä Wikipedian tarjonta aiheesta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fingerboard_%28skateboard%29

tiistai 22. toukokuuta 2012

DOH FB SHOP - Sormiskeitti Tuotevalikoima


DOH FB SHOP on kokemassa isohkoja muutoksia ja yritys tullaan jakamaan DOH FB SHOP, BOLT'N'NUTS, DOH FB ELEMENTS ja DOH WARE SHOP, joista viimeksi mainittu ei tule liittymään sormi- eikä rullalautailuun, mutta siitä kerromme lisää sitten kun kaikkien jaostojen sivut ovat valmiina. 

DOH FB SHOP -nettikauppa on upgreidauksen eli päivittämisen takia tällä hetkellä kiinni, eikä myöskään sähköpostitse tai puhelimitse pysty tilamaan nyt pariin viikkoon Saksan Fast Fingers 15 -reissun vuoksi. Palatessamme pyrimme tuomaan kaikkia uusia tuotteita kuten Bollien uusia eri värisiä trukkeja yms. 

Tulossa kattava artikkeli FF15 -kilpailusta, jossa mukana tulee olemaan mahdollisimman paljon hienoja ja asiaankuuluvia kuvia ja myös mahd. video-reportaasia ja tai haastatteluja ammattisormiskeitttaajista ja tietenkin FF15 -video, jossa pääasiassa sormiskeittausta ja tapahtumasta lyhyitä tallenteita. 

Pahoittelemme nettikauppamme teknisiä ongelmia, mutta uusien softien myötä sivuistoistamme on tulossa entistä näyttävämpiä ja toimivimpia kokonaisuuksia, joissa on liitettyinä muun muassa DOH FB TEAM:n videoita ja muita DFS;n liittyviä mediatiedostoja. Myöskin foorumi on suunnitteilla, joissa toivon mukaan pystymme järjestämään online-kilpailuja web-kameroiden välityksellä foorumin sisällä, jonka luulisi tuovan lisää haastettta ja mielenkiintoa Suomen sormiskeitti skeneen, muttta se on aiheellisempi vasta syksyllä niin kuin varmaan on parempi, koska kesä menee varmasti useimmilla ulkona temmeltäessä. Muistakaa, että sormiskeitti-spotteja löytyy pitkin kaupunkeja ja niiden katduista, joissa saa kuvattua erittäin näyttäviä ja erilaisia ja tietenkin omaperäisempiä videoita, joilla pääset erottumaan jouikosta. 

Hauskaa alkavaa kesää kaikille, varsinkin DOH FB TEAM:n jäsenille, jotka ovat kesälomansa ansainneet. Koitan parhaani mukaan kirjoittaa FF15-artikkelit ja uutiset DOH:n etenemisestä monimutkaisempaan yritysmaailmaan kuin pelkkään nettikaupan pitämiseen, sillä erilaisa elementtejä on suunnitteilla niin puusta tehtujä kuin keraamisiakin elementtejä. 

PS. Koitan parhaani mukaan saada valikoimiimme myyntiin myös uutta lautamerkkiä ainakin jokusen kappaleen verran nyt ensi alkuun, mutta katsotaan sitä sitten parin viikon kuluttua kun tulemme takaisin tien päältä. Remtoa skeitti-kesää kaikille!

-Tomi L / DOH
DOH FB SHOP

DOH FB SHOP
Sormiskeitti Nettikauppa