Sormiskeittaaminen?!? Mitä se on?

Sormiskeittaaminen on rullalautailun kasvava alalaji, jossa temput tehdään jalkojen sijasta sormilla eli etusormi on takajalka ja keskisormi on etujalka. Sormiskeittaamista tapahtuu mielestäni ainakin kolmella eri tasolla, joista yksi on satunnainen leikkiminen muovisilla Tech Deck sormiskeittileluilla. Toinen on lähinnä varusteurheilua, eli kehuskellaan uusilla rampeilla, laudoilla sun muilla ja kolmas on näiden kaikkien "yhdistelmä", jossa kehuskelemisen sijaan käytetään ramppeja hyväksi, sillä niihin menee aika paljon rahaa.

Suomessa Tech Deck -leluskeittejä saa Marketeista, mutta esim. Berlinwoodin ammattimaisesti tehdyt hyvät ja laadukkaat laudat saat tällä hetkellä vain kahdesta kaupasta ja ne ovat DOH FB SHOP ja Ponkes Web Shop. DOH on erikoistuneempi ja asiantuntevampi pieni yritys kun taas Ponkesista saa isompia ramppeja sun muita.

Tässä Wikipedian tarjonta aiheesta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fingerboard_%28skateboard%29

perjantai 25. maaliskuuta 2011

DOH FB SHOP - Suomalainen sormiskeitti liike netissä

DOH Fingerboard SHOP
 
DOH FB SHOP will be opening very soon now that we have Blackriver-Ramps, Harrier, Flatface and Mitt Skateboards as our business partners it shouldn't take long for the shop to be opened with a variety in products. It should be opening in April 2011 and I will let you know when the shop is open.


DOH FB SHOP tulee aukeamaan erittäin pian nyt kun yhteistyökumppanimme ovat varmistuneet, jotka ovat Blackriver-Ramps, Harrier, Flatface ja Mitt Skateboards. Huomaatte kyllä koska kauppa aukeaa, koska mainostan sitä täällä ja YouTube kanavallani kyllä kunnolla. Ensi kuun eli huhtikuun aikana pitäisi kaupan aueta ja silloin siellä pitäisi myös olla erilaisia tuotteita ainakin Harrierilta ja +BRR+ yhtymältä eli Blackriverin trukkeja ja elementtejä, Berlinwoodin ja Bollien dekkejä, Winkler Wheelsin renkaita, Bollien trukkeja ja renkaita. Mitt Skateboardsin dekkejä pitäisi myös tulla pian niin grafiikka-dekkejä kuin tavallisia ja huokeahintaisempia tavallisia dekkejä. Flatfacen tuotteilla voikin kestää hieman kauemmin, mutta se tosiaan riippuu aika paljon siitä kuinka tuo kauppa lähtee menestymään että koska sinne pystytään tilaamaan enemmän tavaraa. DOH FB ELEMENTS:n tuotteita on tulossa myös jossain vaiheessa myyntiin, mutta toistaiseksi ne ovat harvinaista herkkua eli DOH:n teamriderit ja erinäisten kilpailujen "voittajat" tulevat sellaiset nyt aluksi saamaan. Mutta tulossa jossain vaiheessa ainakin jonkun verran myös myyntiin kaikille. Jos on jotain kysyttävää tai ehdotuksia tai jotain vastaavaa niin kirjoita minulle osoitteeseen tmoe_psp@hotmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

DOH FB SHOP

DOH FB SHOP
Sormiskeitti Nettikauppa